De eerste recensies zijn binnen. En wat is dat spannend! Op Facebook had ik een oproepje geplaatst om het boek te lezen en een (eerlijke review) te geven, op bijvoorbeeld bol.com. En daar werd op gereageerd. Er staan inmiddels al  zeven recensies op Bol. Ook het grote Boekenblog In de Boekenkast met meer dan duizend volgers op Facebook en 6.600 abonnees op de nieuwsbrief had ik een exemplaar gemaild. Vandaag kreeg ik deze binnen …

In de boekenkast: recensie.
Boekiewoogie: recensie.
Hebban: recensie.
Bol: recensies.

Je kan je voorstellen dat ik hier erg blij mee ben.

Helaas kreeg ik vandaag ook het verdrietige bericht dat een schrijfvriend is overleden aan corona. Hij hield absoluut niet van mijn genre, maar moedigde mij er altijd aan mee door te gaan. Hij heeft veel van mijn verhalen proef gelezen en van de nodige commentaar voorzien. Vooral in een winnend verhaal De zeemeermin was zijn commentaar doorslaggevend. Mijn gedachte zijn bij Jack en ik wens zijn familie veel sterkte. Jack heeft een verhaal van mij in zijn steampunk bundel gezet. Dit verhaal is verder nergens anders te lezen. De bundel is gratis te downloaden. 

Ik ben begonnen met een nieuwe roman. Een personage uit Klompen en naaldhakken krijgt haar eigen verhaal. In een volgende blog, vertel ik jullie hier meer over. Ik ben benieuwd of jullie raden wie ze is.

Let op, het is bijna juni en dan is de meimaand aanbieding voor €3,65 over. Je hebt nog een paar dagen om Klompen en naaldhakken voor dit zachte prijsje aan te schaffen.

Een mooi artikel verscheen ook in de plaatstelijke krant.

Woerdense Courant Astrid Marijn