De huiskamer

Hé, gezellig dat je er bent. Neem een kopje koffie, of thee en ga er lekker voor zitten. Op deze pagina laat ik graag van me horen. En natuurlijk wil ik ook graag weten hoe jij over de dingen denkt. Laat gerust een berichtje achter.
Nieuwjaar, nieuw verhaal

Nieuwjaar, nieuw verhaal

Oudjaar staat voor de deur. De Top2000 staat aan, hèt moment om terug te kijken op afgelopen jaar. Een jaar - dat mag duidelijk zijn -  dat voor iedereen een hele andere wending heeft genomen.  Zo ook voor mij. In april verloor ik mijn baan. Wat resulteerde dat ik...

Lees meer
Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Het is weer Kinderboekenweek en dat brengt herinneringen boven. Van mijn moeder kreeg ik ieder jaar een boek. Ik was zo'n meisje die het liefst met haar neus in de boeken zat. De echte wereld achter je laten en wegdromen in het verhaal. Maar ik had natuurlijk geen...

Lees meer
De weken van het spannende boek

De weken van het spannende boek

Om 1 juni middernacht zijn de spannende boeken weken ingegaan. Deze loopt door tot 21 juni. Als je nu een spannend boek koopt, ontvang je het geschenkboek "Wat jij niet ziet" van M.J. Arlidge. Spanning schijnt het meest gelezen genre in de zomermaanden te zijn. En...

Lees meer
Bitterzoet

Bitterzoet

De eerste recensies zijn binnen. En wat is dat spannend! Op Facebook had ik een oproepje geplaatst om het boek te lezen en een (eerlijke review) te geven, op bijvoorbeeld bol.com. En daar werd op gereageerd. Er staan inmiddels al  zeven recensies op Bol. Ook het grote...

Lees meer
Debuut  aanbieding

Debuut aanbieding

Zondag 10 mei is het moederdag. De dag dat mijn debuutroman de wereld gaat veroveren. Hmm, laten we beginnen met Nederland. 🙂 Dat is toch ook waar het verhaal zich afspeelt. In de echte Hollandse klei! Over echte vrouwen en de mannen waar ze verliefd op worden....

Lees meer

Neem contact met mij op!