Zondag 10 mei is het moederdag. De dag dat mijn debuutroman de wereld gaat veroveren. Hmm, laten we beginnen met Nederland. 🙂 Dat is toch ook waar het verhaal zich afspeelt. In de echte Hollandse klei! Over echte vrouwen en de mannen waar ze verliefd op worden.
Klompen en naaldhakken, gaat over je verleden onder ogen zien en openstaan voor verandering. Het gaat over liefhebben en loslaten, en de balans vinden tussen kiezen voor jezelf en steunen op anderen. Een verhaal waarin je je heerlijk kunt verliezen. In deze corona tijd is dat misschien wat je even nodig hebt. Met een kopje thee op de bank, je e-reader of tablet en lekker wegdromen naar een tijd waarin we nog in vrijheid op bezoek konden bij onze (groot) ouders, shoppen, naar de film, een concert bijwonen en … de kapper 🙂 Vooral Tessa kan niet wachten om haar haren te laten fatsoeneren.
Mijn eerste roman! Met een prachtige cover. Wat ben ik hier blij mee. Om dit te vieren, is het boek de hele maand mei te koop voor 3,65 euro (3,99 dollar). Een ode aan alle vrouwen op de hele wereld.
Download de eerste 20% en het lees het zelf.
Liefs Astrid